Svadba rapera Rytmusa a krásnej moderátorky Jasminy Alagič bola doposiaľ snáď najmedializovanejšou udalosťou roka 2019. Čerství mladomanželia si svojich hostí patrične uctili a ich svadobné menu bolo priam ohurujúce. Pozrite sa, na čom si na zámku v Pezinku slávnostná zhromaždenie pochutnalo!

 

Menu na svadbe prominentného showbiz páru bolo honosné, no Jasmina a Patrik stavili na jednoduchosť. V luxusne vyzdobenej sále pezinského zámku sa tak podávali tri chody a dezert.

Ako predjedlo mladomanželia zvolili foie gras a teda francúzsku delikatesu z tučnej husacej alebo kačacej pečene. Polievka sa niesla v znamení tradícií a teda sa podával slepačí vývar s knedličkami, ako hlavný chod čašníci svadobčanom naservírovali steak, uvádza magazín Šarm.

Sladkú bodku za výdatným menu predstavovala honosná torta, ale nechýbal aj moderný candy bar. „Úplne sme odpadli, keď prišli dve svadobné torty od dvoch rôznych cukrárok, ktoré sa nikdy nevideli a nekomunikovali spolu a torty vyzerali skoro rovnako,“ prezradila Gabika Drobová, riaditeľka Fashion TV, ktorá mala pod palcom organizáciu svadby.

Svadobčania mysleli aj na vegetariánov a deti, pre nich boli pripravené špeciálne variácie jedál. Jediné obmedzenie vraj nastalo kvôli moslimskej časti svadobčanov, keďže tí práve dodržiavajú ramadán, nepili alkohol a nepodávalo sa žiadne bravčové mäso.

Zdroj: sarm.pluska.sk | Foto: Instagram