Objednávanie si jedla je v súčasnosti ešte viac populárne, keďže vinou opatrení sú reštaurácie každú chvíľu zatvorené. Množstvo ľudí si však aj pred koronou pochopiteľne objednávalo napríklad obedové menu. Či už domov alebo do zamestnania. Často avšak ľudia narážajú na “malý problém”.

Tento problém sa nazýva “ako ho jesť”? Hoci mladej aktivistke Grete Thunberg, ktorá sa akosi vytratila, sa to nepáči, no väčšina spoločností vám privezie obed v dobre známych bielych polystyrénových prepravkách. Vďaka prepážke ostane mäso, poprípade mäso s omáčkou v jednej časti a príloha v tej druhej. Ako to však potom jesť?

Mnohí, ak majú možnosť, si jedlo prekladajú na tanier, ďalší sa “trápia”, keďže tá prepážka už pri krájaní rezňa alebo ďalších bežných jedál pomerne vadí. Ak si objednáte napríklad sviečkovú alebo niečo, kde je omáčka, tak pri prekladaní na tanier to neraz nevyzerá práve esteticky. Ako sa tomuto vyhnúť? Mnohí určite poznáte taký mini trik, pre niektorých to ale určite bude prevratný objav. Viete o tom, že tá horná časť prepravky (tá bez prepážky) slúži ako tanier?

“Mini-trik” s prepravkou:

P.S. Len dávajte pozor na jedlá, ktoré obsahujú omáčku, pretože občas by sa mohlo stať, že to dopadne aj nasledovne. A to naozaj nechcete.

Sledujte nás aj na Instagrame >>>TU<<<

Foto/Video: Pixabay, Streamable